Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkan.


mina lungor är fyllda av dig
men jag vet
våra vindar bränner allt för vasst mot huden

du finns i vågorna
dit mina nätter aldrig når
och mitt hjärta
balanserar vid horisonten

mina lungor är fyllda av dig
och sommaren känns
som vintern i mina spår

mina lungor av sand
timglaset i din hand

kväver
brinner
rinner
och försvinner




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 844 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-28 12:33



Bookmark and Share


  Rachel Roth
om förgörande och förbrännande
så läser jag detta....
tycker om ditt bildspråk
talar till mig
2007-07-08

    prana
oj, vackert skrivit.
vackert, som i klar bild
du målar.

¤¤¤
du finns i vågorna
dit mina nätter aldrig når
och mitt hjärta
balanserar vid horisonten¤¤¤

gillas mest. drömmarna, som man
inte vågar drömma.
2007-07-04

    Bror
yeah tove. riktigt riktigt bra skrivet. Du står verkligen inte stilla i ditt skrivande.
2007-06-29

  Johannes
Vacker som poeten som skrev den.


mina lungor är fyllda av dig
och sommaren känns
som vintern i mina spår


Kärlek. Du skriver som ingen annan.
2007-06-29

  Sanchez VIP
detta är fin fullständigt Felstavad dikt, lovely

jag tycker särskilt mycket om andra versen
2007-06-29

  [ShadowWalker]
Orka... n

Orka NU att ta emot berömmen, du var, är och förblir väldigt begåvad!!

Mycket snyggt upphämtat i slutet som en sammanfattning, det börjar lättare nästan gracilt för att bli mer kortfattat men också mer kraftfulla ordalag i slutet... Kanon, som alltid!!!
2007-06-28

  Dan Linder
det blir applåder från mig också, som vanligt din klipska rackare!

Bokmärker!
2007-06-28

    Mattias Wickberg
Underbart vackert skriven. Första strofen vann en applåd direkt :)
2007-06-28

  astranova
först så blev jag lite besserwisser och tänkte att du hade skrivit isär på tredje raden. men sen kom jag på att du inte brukar göra sånt och så läste jag den som det stod ... alltså \'allt för\'. och det gjorde raden ännu bättre. så jag vill egentligen bara skriva och säga det.
2007-06-28

    Cronopio
\"våra vindar bränner för allt vasst mot huden\"

och

\"mina lungor av sand
timglaset i din hand\"

tilltalar mig extra mycket. Här finns en enkelhet som tar risker och vinner.
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP