Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är en trädgård. © Erik Brickman 2007


Wander



Go to the hill

of my cheek

near my eye


Don't stay

among the sprouting trees

of my neck


But whisper

in the cave

of my ear


That you love me.




Fri vers av Arowana
Läst 555 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-28 15:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint!
2009-01-31

  Cris
Så snyggt..
känslan av värmen i örat..som sprider sig då..
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana