Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gurkört (Borago officinalis) bildens copyright wikipedia


Larvens önskedröm – Fjärilarnas drottning



i mina händer
höll jag mitt hjärta

Jag ville befria det
i fjärilarnas örtaträdgård

Tills jag hörde
mitt hjärtas innersta röst

- Stanna för en stund
ty du har ej kläckts
ut ur silkeskokongen.

Blunda och sov
dröm om
ditt hjärtas begär
och all lidelse
kommer att bli

luft under dina vingar
när det är dags att flyga
i fjärilarnas örtaträdgård.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 899 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2007-06-30 12:58



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Andlös läser jag....och njuter
2008-01-04

  thyme
verkligen vackert.
2007-09-24

  Bjarne Nordbö
Detta var ju helt bedårande bra. Och grattis till reds. val. Mkt. bra sådant.
2007-09-08

  noname_realmind
Mycket vacker! (Fint med bilden till också)
Grattis till stjärnan - den är du väl värd! :))
2007-09-07

  Ola Rydberg
Åh
otroligt vacker
väl värd redaktionens val !
2007-09-06

  aol
mäktig poesi
2007-08-04

  Michaela Dutius
Underbar...jag saknar ord...
2007-07-07

  Childlike Wild
Åh! är nästan allt jag får fram
Vackert och fint skrivit
2007-07-03

  Catrin
Mycket vackert skrivet, snygg bild och snyggt upplägg. Gillar särskilt strofen om \"all lidelse kommer bli luft under dina vingar\"
2007-07-02

    Ronja Helt
denna text var mycket fin tycker jag.
2007-07-01

    ej medlem längre
Mkt vackert uttryckt om längtan och väntan!
2007-06-30

  devilsangel
Helt underbart skrivet...Applåderar högljutt!!
2007-06-30

  aol
jag känner mig som en fjäril jag rycktes med
2007-06-30

  Lejonhjärtas poesi
En inre styrka, så hjärtevarmt med sinnliga larvdrömmar:) Du flyger!
2007-06-30

  DanSan
****************************

Mmm födelse till liv i överflöd, härligt
sinnligt skönskrivit!!!

BRAVO och *APPLÅD*

****************************
2007-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman