Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg trassliga trådar hängandes på en husvägg...


Trassliga trådar

Det finns människor som går, i stelnad mask
som om inget tynger dem

det som inte syns, känns
därinne i mörkret

En person lunkade fram stilla
ögonen var klara, öppna

Varför har du trassliga trådar
utmed din rygg, frågade jag

Det är mitt förflutna,
svarade du leende


©




Fri vers av Juli
Läst 300 gånger
Publicerad 2005-03-23 21:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Faktiskt rolig. Fick mig att skratta till. Bra bildspråk.
2005-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Juli
Juli