Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min hjärtevän varför . . .


 

glömmer du?

Det gjorde ont
i ditt hjärta
när jag frågade dig
varför du räknar
dina ord

Med sorgen inpräntad
i dina ögon
gömde du väl undan
sanningen
vägrade släppa
stenen som fanns
i ditt hjärta
och då blev den till
en klump i din hals.

Du hostade ut
de sista orden
innan hjärnan
visade dig
  i bilder
vad du vägrade
beskriva med ord

- Smärtans objekt
som kan bli subjekt
och färdas i luften
bli ett med tiden
som läker alla sår

Min hjärtevän,
vad har du på hjärtat?
jag frågar igen . . .

Tala om din smärta
innan den bygger bo i ditt hjärta.









Fri vers av Night Soul Woman
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-07-03 15:03



Bookmark and Share


  devilsangel
Vilken kärleksfull uppmaning! Prata nu så jag får hjälpa dig...innan du går under av sorg och smärta! Vackert på alla sätt och vis, och mycket berörande...*bokmärker*
2007-07-04

  Sanchez VIP
vacker och emotionell dikt

jag gillar den
2007-07-04

  KonstigaKatter
Oh... Sådan vän är guldvärd! Mycket vacker dikt, balanserad, lugnande, med armar på vännens axlar och djup nära blick. Tycker om diktens form, hur du har satt alla de orden ihop.
2007-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman