Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så nära så spröda

 

håller dina ord

de är vackra allihopa

 

jag har sparat dem

undan

 

och inom




Fri vers av Cris
Läst 1772 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2007-07-09 09:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Alldeles lysande. Lika mycket som man saknar en persons närhet kan man sakna orden från densamma.
2010-01-26

    Jnåt
du har inte bara humor, du har djup!
2008-10-19

  papessa
ord kan berika när dom är vackra, eller så är dom vackra för att dom kommer från rätt person
2008-08-11

    Blond
Så vackra ord. Verkligen jättefint
2008-01-24

    Blond
Så vackra ord. Verkligen jättefint
2008-01-24

  Peppe11
Åhh Chris,,Jag stal lite av din dikt...Stal lite och la dem i ett sms som jag skickade till mitt hjärtas kvinna...Jag hoppas hon älsakr dem, och jag hoppas du inte misstycker...
Kram P
2008-01-01

  Sann
Ååhh!\"

Håller dina ord\"

Känner mig hållen.

\"Undan och inom\"...

Så sant, så sant.
2008-01-01

  issac.a.m
Så underbart...
2007-07-26

  mia.här å nu
ljuvlig
2007-07-23

  Vind
Så sant, vissa ord blir en mening i. Vackert.
2007-07-15

  Jer
Så spröda... den måste sparas.
2007-07-14

  Bjarne Nordbö
Underbart.
2007-07-12

  Bodil Sandberg
Underbar poesi!
2007-07-11

    Cajsa
Kul att du fick en stjärna på denna, mycket fint skrivet
2007-07-10

  Fredrik P. VIP
grattis till stjärnan.
bokmärks!
2007-07-10

  Annmargreta
Det är så fint och mycket värt att läsa.
Somriga regnhälsningar från Jämtland.
2007-07-09

  Hildegun Relefors
Vackert, mjukt poetiskt skönt!
2007-07-09

    sunnanvind
Mycket fint o varmt skrivet! Grattis till guldstjärnan oxå!
2007-07-09

  Lena K Nilsson VIP
Fint!
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Cris
Cris