Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske finns det ingen att jämföra med dig

Kanske finns det ingen som går att jämföra med dig
Jag vet att jag aldrig kommer mista den känslan
Men jag möter nya själar och nya ställen
och tänker på dig

Kanske vissa saker har förändrats
Vissa bättre, vissa sämre
Alla har haft sin mening
och jag tänker på dig

Kanske möter jag Gud en dag
Och frågar honom varför
eller så får jag fundera ut det själv
och tänker på dig

Kanske ska jag vandra
Även om jag tänker på dig
Varje fotsteg jag tar
Jag kommer i alla fall älskar dig

Även om vi fäller tårar när vi lämnas
Så vet vi båda att jag inte är den du behöver
hårda och härliga minnen
Låter jag bli fastsittande i mitt minne

Jag hoppas att du får allt det du drömt om
Jag önskar att du får kärlek
Jag kommer oupphörligt älska dig




Fri vers av fallen
Läst 492 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-09 23:09



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Va fan fick jag det där om åsktunga ifrån.?? Läste igen , fan det är ju en sjungande och vacker kärleksdikt. Ibland undrar jag om vems tankar du skriver, dina eller mina.
2007-07-10

  Jan Linderoth
Jag bara njuter av dina bilder och åsktunga molndikter, som alltid klarnar och gör mig melankoliskt glad,.
2007-07-09
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen