Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kluven

Jag är så kluven
som ett tvådelat äpple
visar jag min beska och hårda kärna.

Allvaret besitter min situation
jag tror ständigt det är en lek
rycker på axlarna
men oron värker i min mage

Jag är så kluven
som en huvudlös höna
yrar jag omkring.

Stressen pressar mig oavbrutet
optimismen vinner alltid
och jag skuttar ( innerst tvivlande ) vidare
darrhänt och leendes

Jag är så kluven
om min andra hälft
ändå velat bli hel.




Fri vers av fallen
Läst 680 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-10 23:09



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Du har en förmåga att använda många ord utan att bli babblig, man bara dras med i svängarna, Gillar också upprepningarna, mantran som mynnar ut i ett befriande eller ravinartat slut.
Skulle vilja se en novell eller roman av dej!
2007-07-10

  aftermath
spännade motsägelser
+ & -
integrerade ändå
2007-07-10
  > Nästa text
< Föregående

fallen
fallen