Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amors Dilemma

Amor svävar oviss

Sikta kan han

Många bär skottsäker väst

Många sitter ensamma

Gömda bakom tv-såpor de älskar mer än sin nästa

Andra älskar mer sin granne än den de har hemma

Internet ger Amor huvudbry

På avstånd skapas kärlek

Med knapptryckningar

Bilder överförda

Amor

funderar

Blir det en AMS-omskolning snart? 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 13:40



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Rolig och träffsäker!
2007-07-30

  Anna Nickolausson
ja det kan man undra
2007-07-23

  tingeling
haha, förnulig - bra!
2007-07-23

    Bögen
Han får skynda sig innan AMS lägs ner... *skratt*
Mycket bra och \"träffande\" text...
2007-07-23

  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket, mycket bra och sanningsenlig!
2007-07-23

    *Zenobia*
ahaaa..var det Han som var på AF när jag senast var där.. ??
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP