Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens Minfält

En försiktig vandring

Varje steg kan vara det sista

Varför inte då njuta fullt ut av varje steg

Det kan vara det sista utan återvändo

Saker du trott du glömt

Väntar på ditt steg

Saker du förträngt

Vill nå dig

Våga

Utforska

Dig

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-23 14:28



Bookmark and Share


    gnupung
Underbart. Vackert, uppriktigt, sant.
2007-07-29

  charlotte hedendahl
Framkallar väldigt många känslor,lite skrämmande! VÄLDIGT BRA!
2007-07-24

  Vilsen Annette-hittar vägen
Sanning och rädsla bra kombinerat!
2007-07-23

  Anna Nickolausson
skrämmande sanning skrivit på ett bra vis
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP