Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läses helst som Ironi ;)


Kollisionskurs

Konflikthantering på programmet

Men vem fan behöver lära sig bemöta alla gnällspikar

Klart som fan att ensam är stark och chefen har alltid rätt

Ödmjukhet är för förlorare

Kursiv inlärning

Möten med andra åsikter

Åsiktschocker

Nästa smäll

Nästa krock

Tur man inte har en hjärna att vara rädd om

Bara sensorer

Som fattar inget

Bara registrerar i blindo

Att det ska vara så hårt att vara krocktest docka




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 16:53



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Ha ha ha den var rolig!!!!
2007-07-23

  Anna Nickolausson
den var bra den*skrattar*
2007-07-23

    *Zenobia*
stackars Crash Test Dummies....
2007-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP