Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta det som du vill men ..

Som det står i liftarens Guide.. "Don't Panic"




Allemansfel

I vårt stressade samhälle har nu ett nytt begrepp införts

Eftersom ingen har tid och ro att njuta av allemansrätten

Vi jobbar för hårt och sliter ut oss

Semestern är en pärs utan like då man ska fylla ett års förväntan och femtielva olika löften infrias

Relationer slut testas, bekräftas eller slutgiltligt raseras

Regeringen kommer införa

Allemansfel

Något att skylla all skit på

Något skit att kunna förbanna

Fast

Medan de utreder det ska jag ut i skogen och trä smultron på strån

Smyga mig på ekorrungar som brottas

Se bävern bygga sitt bo

Lyssna på suset i trädens kronor

Ligga med ett långt strå i munnen och bara slappa

Tänker ta min allemansrätt innan det också blir bortförhandlat i bryssel.

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-24 00:38



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
denna var bra en klar femma kul med en viss sanning i, gillar starkt det med bortförklarad i bryssel
2007-07-24

  nettizen
Ja, nu är ju inte allt utav ondo med Bryssel... tänk, nusomförst har de kommit på att systembolaget är olagligt! Stackars sverige förlorar sina monopol.... hmm.... kanske tar de fortsättningsvis ut trängselskatt på skogsstigarna för att kompensera....?
2007-07-24

  Sanningsägaren VIP
När jag var liten så trodde jag att
\"allemansrätten\" var spaghetti med köttfärssås
för den goda maträtten måste ju alla människor tycka om, resonerade jag...
det får jag höra än idag

sorry, inte konstruktivt alls
men den tanke som kom nu
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP