Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Semester hägringar

Alfa han

Alfa hon

Flockas idag på Bolaget

De måste hinna massor

Ullared hägrar

Helst köra 12 timmar så att någon i bilen kan se något av sommar sverige

Genom regndis och regnpiskade rutor

på jakt efter det orörda eldorado

där ingen annan satt sin fot

Lämmeltåg på vägarna

GPS har inte lärt sig bussgator

Cykelvägar

Att tänka själv o läsa karta nej nej 

husvagnar som korkar igen

Att det är 70 som högsta hastighet spelar ingen roll

Bromstest vid fartkameran

Annars .. LE stort eller fäll ner solskyddet

Fira hemma är skönt

så vad är färdkost för våra alfaflock

Omega3

 

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 13:23



Bookmark and Share


  TheThinLine
Väldigt stressigt med att vara lugn nu för tiden...
2007-07-24

  Anna Nickolausson
Dagen svenska semester låter inte som nån perfekt semester bara mer stess
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP