Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narcissus

Du älskar din egen bild
Tror du inte jag vet
Ur spegelblank yta
Narcissus i självupptagenhet

Du söker bekräftelse
Tror du inte jag vet
slukas så lätt av smicker
speglar dig i oärlighet

Men längst därinne barnet
Tror du inte jag vet
söker acceptansen
...
och skrävlar av osäkerhet




Fri vers av ÅsaLena
Läst 652 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-24 16:11



Bookmark and Share


    Miraa
Denna tyckte jag om! Din text speglar en medvetenhet...även om jag tror att den inte handlar om dig själv...Men jag kan ha fel :)
2007-08-01

  Eline.P
Mycket bra text du har skrivit här. Visst är det så...osäkerheten föder, göder narcissismen.
2007-07-25
  > Nästa text
< Föregående

ÅsaLena
ÅsaLena