Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnad pojken jag träffade. Tänker alltid på alla dessa dagar.. Dagen när vi träffades. Dagarna vi hade tillsammans. Dagarna som var för få. ..du har mitt hjärta, i tretusen bitar.


Tretusen (And it\'s breaks my heart)

.

Att aldrig mer få röra.
Att aldrig mer få se.
Att aldrig mer få höra.
Att aldrig mer få ge.


Jag tror jag föll för dig.
För min kinder blev röda,
Varje gång någon nämnde ditt namn.

Aldrig mer dina händer.
Aldrig mer dina ögon.
Aldrig mer din röst.
Aldrig mer din glädje.


När jag insåg sanningen
Så krossades mitt hjärta
I tretusen bitar...

För jag fick känslan av att jag aldrig mer skulle få se dig igen

.




Fri vers av Blenda
Läst 280 gånger
Publicerad 2007-07-25 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blenda