Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universum tar semester

Tyvärr

Alla stjärnor lämnar himmelen

De ska på semester

Stjärnhopas

Dansa till Pulsarers Techno

Vintergatan Såpas riktigt hal

Glidas på kometers svansar

Ni får klara er med era dokusåpa stjärnor

Ett par millioner år eller så

De är inte lysande

men vem bryr sig?

Hej då

Glöm inte att vattna kaktusen




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 1153 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-07-27 02:51



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
bubblande skratt gillar det humoristiska i det hela men knner ven en underton av, om vi mnniskor inte ser allt det vackra som r oss givet, att ex, se upp mot en stjrnhimmel fr mig att tnka p hur ondlig universrum r...' hellre vara ute i vr natur se stjrnfall n att se p tillgjorda spor..men det r ju min tanke...
2012-09-20

  The Stargazer
Härligt lekfull och rolig text. "dokusåpa stjärnor ... De är inte lysande", det var något så klockrent med det konstaterandet.
2009-11-22

  Larz Gustafsson VIP
Härligt att det finns folk som du som reagerar.
Pleasantville skall krossas.
2007-11-20

  charlotte hedendahl
Rolig och genomtänkt!
2007-07-30

    gnupung
Hihihi. Munter poesi som skiljer sig från allt traggigt som man redan har hört en sådär 475 000 gånger. :)
2007-07-29

  Anna Nickolausson
denna var rolig
2007-07-27

    *Zenobia*
skiter i dokusåpa-kändisar...

men jag vattnar mina kaktusar...

de är Nattens Drottningar...
2007-07-27

  nattig
Ja denna text var verkligen fyndig *ler*
2007-07-27

  TheThinLine
Hehe, klockren!
2007-07-27

  ceicli
*hihi*
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP