Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt!!!!!!!!!!!!

jag tänker på dig varje för varje dag som går och undrar hur du mår. jag mår så jävla pissigt. jag saknar dig. varför ska alla som vi känner sära på oss? varför kan vi inte bara få träffas och hålla kontakten som vanligt jävla folk? Du finns för alltid i mitt hjärta. jag lovar dig att så fort jag kommer ut från det där jävla stället så ska jag söka upp dig. ingen ska då få hålla oss skilda från varandra igen. det va länge sedan jag hörde din röst. jag vill så gärna få ringa och skriva brev till dig men det funkar ju inte utan att dom tjallar på oss. jag hatar alla och då menar jag verkligen ALLA som inte vill att vi ska ha nån kontakt och säger att vi mår bättre av att inte ha nån kontakt med varandra men va fan vet dom om det? vi mår ju bara sämre av att inte få ses och ha kontakt med varandra. jag har nästan slutat äta.. jag är helt tom utan dig.. va fan ska jag göra? jag saknar dig så jävla mycket...




Fri vers av Taggen
Läst 543 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-27 12:21



Bookmark and Share


  stefan.g
Innerlig text......Bra skriven!
Ha det gott!
2007-10-18

  heavymetalunge
älskade vännen jag saknar dig oxå..
verkligen..
jag vet inte va jgas ka göra utan dig heller..
jag mår oxå skitdåligt..
jag vet inte var vi ska ta vägen...
om inte ses vi i nästa värld!..
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Taggen
Taggen