Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta ett steg bakåt! Nu!!!



Vi lever en puls i taget

- Lyssna
hur
ditt
hjärta
pulserar
synkroniserar
harmoniserar
dina tankar

Fånga livets sammanträffande




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-27 18:23



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Viktigt att leva i balans med sin egen puls, njuta av takten slag för slag och finna sin melodi, går vi i otakt ta ett steg tillbaka och börja om på nytt. Texten fångar något ofantligt stort med blott några ord, och visar att det stora kan vara väl så enkelt, vilket sammanträffande!
2007-07-29

  Maria Zena Viklund
kan bara säga wow, min vän du fångar allt i ett pulserande slag!
2007-07-29

  TheThinLine
Titeln känns lite malplacerad?
Man ska fånga livet.
2007-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman