Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kontakt

Mina fingrar
saknar din hud

för de är så bra vänner




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 575 gånger
Publicerad 2005-04-01 17:19



Bookmark and Share


    AJ Larsson
Helt underbart, rappt och precis tillräckligt mycket.. Kalas!
2007-01-19

  Hans w-art Westlund VIP
snyggt...
2005-04-01

    sphinx
så vackert så!
2005-04-01

    carimba
en sötistext med saknad i...
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad