Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

renoveringsobjekt

Om jag kunde skulle jag ge dig allt.
Men inte stjärnorna och månen
eller regnbågens alla färger.

För ingen kan äga det onåbara

Istället tänkte jag ge dig mitt hjärta
med alla sprickor och krossade drömmar.
Jag ger dig ett renoveringsobjekt.

Du är ju hantverkare.




Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 546 gånger
Publicerad 2005-04-01 21:06



Bookmark and Share


  Kajsa missanpassad
när hans kommer med förslag så lyder man. :)
2005-04-02

  Hans w-art Westlund VIP
ett trähjärta? skriv hantverkare i stället för snickare så har du en kanondikt.
2005-04-01

  Gizela Svensson
Så sjukt bra! Inget jävla överdramatiserat kärlekskraft, här är det den äkta varan. Och slutet är bara så klockrent :D
2005-04-01

    carimba
vaddå renoveringsobjekt? Kan nåt bli bättre än det här...
2005-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad