Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är redan begravna


låter inte mig befattas
med andefattiga lögner
patetiska nervslag
av konstlade verser
sanningen är tydlig
den talar mitt språk

hånskrattar åt din bemödan
att hålla godtrogen min
när du talar till mig
med ord utan innehåll
avslöjandet förlöjligas
när du försöker måla om
vår historia
i fantasibilder utan färg

du vrider på allt
vanpryder solklart faktum
försöker blåsa liv
i det som länge varit dött
poängen fattas med att kämpa
när vi redan är begravna
så varför bestrida verklighet
mot dess sanning

den har gömt sig
bakom första hörn
för att slippa beskåda
hur värdelösa vi var




Fri vers av devilsangel
Läst 448 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-07-30 18:57



Bookmark and Share


  aol
starka rader
2007-08-07

  Maria Zena Viklund
kan bara säga wow, helt underbar o väldigt stark!
2007-08-01

  Carlita
otroligt fin text! raderna går starka o bestämda, det är svårt att komma till sådana här insikter, att vara den starka.. mkt bra förmedlat om en svår situation
2007-07-31

  Eline.P
En stark text om uppbrottets helvete, ilska, sorg och nederlag.
2007-07-31

  Catrin
Återigen en ärlig brutal text som äter sig in i mellangärdet, känns som jag vet vad du pratar om...
2007-07-30

    Maria Malm
Beskrivning av att något verkligt är kört..stor smärta i orden..
2007-07-30

  issac.a.m
titel säger allt(Vi är redan begravna)stark diktat..du skriver så poetisk,din styrka är enorm trots smärta..den styrkan är så mäktig att den värmer ända in i själen...
2007-07-30

    Bodil Sandberg
Det finns mycket smärta här i denna raka nakna sorgedikt...mycket smärta..ja så känns det - men även kraft att gjuta eld på iskalla vågor...snyggt och gripande !
2007-07-30

    Erika H
Styrka inifrån som kramar hårt och håller fast.

Stark talan om misslyckandets vingslag.

Gillas mycket!
2007-07-30

    ej medlem längre
Klarsynt och insiktsfull text!
Applåderar!
2007-07-30
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel