Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd



iaktar darrande
lufthål
som andas
tomhet
emellan oss

mils avstånd
från dig
till min förgäves
utsträckta hand

stormklädd havsbris
släcker lågan

eller har den aldrig brunnit




Fri vers av devilsangel
Läst 334 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2007-07-31 15:44



Bookmark and Share


  Nina V A
ja nog är det avstånd du skriver, en otroligt intensiv stund av just avstånd, känns som man bär det i sina egna fingertoppar, starkt!!
2007-08-01

    Bodil Sandberg
Ja du kan skriva poesi du min vän...det här är enormt vackert!!!!
2007-07-31

    sunnanvind
Är *hemma* lite o kunde inte låta bli att läsa lite...
Vacker poesi som alltid vännen!
2007-07-31

    ej medlem längre
Kan man skriva så här vacker poesi över en känsla som aldrig funnits? Kanske...jag vet inte, intensiteten i denna talar för...
Mycket vacker poesi...
2007-07-31

  Catrin
Så vackert och insiktsfullt... att bara behöva ställa frågan om lågan funnits kanske är svar nog.
2007-07-31

    Maria Malm
Både ett iaktagande och en frågeställning..snyggt
2007-07-31

    JJ VIP
En helhetsbild så talande...som är lite svårt att sätta ord på...en undrande tavla att betrakta... Fina ord och riktigt bra språkbruk som vanligt! Mvh. JJ.
2007-07-31

  Jan Linderoth
Om den har brunit eller inte är till viss del din sak att avgöra!
hursomhelst skriver du som vanligt som en gudinna, min ängel!!
2007-07-31
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel