Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mänskliga och icke mänskliga interaktioner inspirerar


Tuppaktiga befängdheter



Tuppen tuppade av
när alla slukade
lögnen han sålde

För i lögnen fanns
en sanning han inte
ville leva utan
men ej heller medge

hans galna gal
spred budskapet
om det gyllene ägget
han kläckte igår

In i sin förvirrade galenskap
kunde ingen märka
att hans ångest blev
andras levebröd

samt att han skulle bli
kvällsmat
i hånets palats

med det ville han inte
tänka på
omedvetet

drömde han om

berömmet
han fick . . .

Nu serveras han
som ödmjukhetens paj

Smaklig måltid!




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 316 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-08-01 17:37



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
sannerligen, du är mästarinna av ord, bokmärkes!
2007-08-01

  aol
suverän tempo fint flyt så sann
2007-08-01

  Night Soul Woman
(((bestämde mig att avpublicera den pga någonting men här kommer kommentarerna )))
Christer Fäldt Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
Djäklar vad fin den här är. Jag tolkar
ju fritt. Sammanhållen och lite rapp,
nästan. Kanske ett uns vrede. Jag har
träffat tuppen!
2007-08-01

j.linderoth Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
Saknar en liten ingress, men annars
saknas ingenting!
Du har vässat näbben bra, gott att se
när du använder den.
Oss emellan...är du lite tjurig?
2007-08-01

KYREUS Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
som efterrätt
till denna gal-na,
f ´låt galanta text,
rekommenderas

höns-expose 2007
***************

författare? (rodnar)
2007-08-01

Nikolai Jungsin Poeter.se-hjärtat till en stödmedlem!
äggande.. menar ju eggande..
Tjusigt
2007-08-01
2007-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman