Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sitter och ser på Ingmar, lyssnar, blir ... nä jag har inte storhetsvansinne, blir bara så tagen av den höga igenkänningsfaktorn


Ingmar Bergman och jag 2




utan farstu



\"älskar kärleksscenerna på bio\"



ett gråtande, ständigt gråtande barn



\"hälften man - hälften kvinna\"



lekande, alltid lekande



erotiskt laddad, \"det uppstod lätt oerhört angenäma ställningar\" - haha, han är rolig också...



gifte sig med fem olika kvinnor, \"de var storartade och begåvade människor\" (hmmm... det där första stämde inte på mig, förstås, men det senare; få kärlek av storartade och begåvade människor), nä inte vågade jag skilja mig, även om jag ... hmmm, men storartade och begåvade är ni... hmmm...



ja du Ingmar... du och jag... vi... stackare... stolta...



\"men talang hade jag inte vad gäller kvinnor, jag fick jobba oerhört...\"



\"vi ska inte tala om Gud, utan om det heliga i människorna, och vi måste göra oss av med Gamla Testamentet\" - ja, precis så...



\"jag tycker om när det regnar på sommaren, det där stilla oavbrutna blöta regnet\"



\"demonerna och spökena kommer ofta i starkt dagsljus\" - hmmm...



nä, nu måste jag nog sluta... göra nåt vettigt...











Övriga genrer av Albert
Läst 359 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-05 14:51



Bookmark and Share


  danshäxan
:-) / känsligt och intressant.... :-) / danshäxan
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert