Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet inte

 

stilla min hunger
utan för nära andetag
måste jag falla hejdlöst
mot marken utan försvar
när jag blottar mig i natten
utan skyddssmasker

inte riktigt redo
för riskerna
att visa mig som jag är
fast din blick drar mig ner
i havets strömmar

kanske jag vågar om en stund

du vet inte
om min trånad
din brännande beröring
mot längtande hud

ditt leendes varma bris

du vet inte
att det är du
och inte han




Fri vers av devilsangel
Läst 397 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-06 19:15



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En spännande och innerlig dikt ...smått beslöjad .. ur viskningar och rop...här finns en längtan som bär hemligheter ..en längtan som på något vis kommer att trotsa alla hinder !
2007-08-08

  issac.a.m
Sååå vackert...
2007-08-07

  Dilsewat
Fin fin! Detta är ett sken!
2007-08-07

    sunnanvind
Lillmarlenes kommentar stryker jag oxå under på...
2007-08-06
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel