Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Erik Brickman 2007


Längtan

 

 

Vi lever här och skriker diskbänk

och stirrar smartphone

och sysslar sysslor

och missar misslor.

 

Vi lever här

och läser betygsvärm

och dånar dåndimpen

och visslar visslor

och dunkar ryggar.

 

När längtan är så långt härifrån

på salar av lugn

och stränder av tänk

på finn den stigen

och dofta de bladen

på säg inget alls

och ge mig din hand.




Fri vers av Arowana
Läst 634 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-08-06 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arowana
Arowana