Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftertanke.


dina vilda hästar
var aldrig så vackra som
den morgonen du försvann
och jag föll
handlöst över horisonten




Fri vers av Tove Meyer VIP
Läst 885 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2007-08-08 12:42



Bookmark and Share


  Laertes
Nice baby nice !
2007-08-20

    WonderlandWhispers
Du skriver väldigt vackert!
2007-08-12

  Lena Renman
Väl skrivet och målat med ord
Lena
2007-08-09

  devilsangel
Underbara ord!
2007-08-09

  Agnes
Bokmärkt!
2007-08-08

  Dan Linder
sista raden är så vacker. Solen går upp och ljuset skiner genom bladen.
2007-08-08

  Patrick K
KYREUS kunde inte sagt det bättre. Mycket bra!
2007-08-08

  Carlita
få ord med mycket känsla, språkligt vackert

handlöst fall över horisonten, tycker mkt om den vändningen, hoppas någon stod nedanför och tog emot dig
2007-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Tove Meyer
Tove Meyer VIP