Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ensam


Ibland blir jag så rädd




bara det att några lampor saknas

eller hur gardinerna ska fållas



tapeter och målarfärg



mattor



pengar också förstås



det sätter igång nåt i magen



men mest rädd är jag nog för att kanske måsta sova ensam trehundrasextio nätter varje år

eller kanske fler



trehundrasextiofyra kanske



klart jag blir rädd

särskilt på nätterna



en kopp te hjälper lite och Gabriels oboe i ljudanläggningen

faktiskt



men bara lite




Övriga genrer av Albert
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-09 09:59



Bookmark and Share


  Jorska
Sanningarna bara flödar ur dig, men du vet Albert att aldrig är man så ensam, som när man är två med fel person. =) När jag läser alla kloka ord du delar med dig av så kan jag inte låta bli att undra...om du inte har lite himmelsk kontakt kvar i tråden trots allt...
2007-08-09

  charlotte hedendahl
Känner igen mig själv i dina rader! Bra skrivet!
2007-08-09

  aftermath
rädslan har vi alla
du har modet
att visa den
2007-08-09

  glittertindra
vardagsoro... beskriven på pricken...
2007-08-09

  Aisha VIP
....tyvärr....är det just så det är....huvudet på spiken!...kram från Aisha
2007-08-09

  FÖRBJUDENKÄRLEK
me like, den massor :)
2007-08-09

  stella
Du fångar det där i början...så exakt!
2007-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Albert
Albert