Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jävligt

Du kunde ha gett dej av - men aldrig du
Du kunde ha brytit ihop - men fast du står !

Jag skulle bara vilja omfamna dej o skrika,
skrika tills allt var normalt igen.

Ingenting, ingenting hjälper för det eländiga livet.

Det är bara att bita ihop,
jag biter så kinderna är såriga
så här är livet
o intet kan du göra.




Övriga genrer av jardan
Läst 276 gånger
Publicerad 2007-08-11 15:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan