Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moder Svea och Hästhandlarna

Moder Svea

Med börsen i hårt grepp

Omringad

av de fyras gäng

med fagra löften

olika löften

sålda med mördande reklam

fasaden börjar spricka

inget nytt

bara ny paketering

Svensson

Du har blivit blåst på affären

Och Moder Svea strippad ännu en gång 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-13 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP