Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödets symfoni (Haiku svit)



Simmande nymfer
väcker havsöringens lust
fiskaren jublar

På grönaste gren
vilar ägget i sitt bo
eldflugor landar

Bakom bäckens sten
skorpionen bär barnen
fotstegen ljuder




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 715 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2007-08-15 12:52



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
fantastisk!
2007-08-15

  Carlita
magiskt!
2007-08-15

  Jan Linderoth
En vacker och svindlande haikutrappa, leder till applåder.
2007-08-15

  Mangal VIP
Wow. Innehållsrikt och läckert.
2007-08-15

  Lasseman VIP
Åh! kort och gott! så bra och vackert du skriver det.. applådis..
2007-08-15

  DanSan
***********************

Underbart skön haiku som
landar gott i läsaren i en väl
sammanhållen svit.

Tack för skön läsning!

* APPLÅD*

**********************
2007-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman