Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nutidens gissel

Ingen ensamhet är som den delade ensamheten,
andra i rummet
men ensamheten är där till trots

Försök att nå fram
eller skärmar du av
är det t.o.m en självvald ensamhet till trots

Behovet av ensamhet varierar
men den påtvingade är ej behövd
den påtvingade är ett gissel

Nutidens stora bov
Mer tid och omtanke
mer tid för kaffet o glaset
så lite kan ge en lättnad




Övriga genrer av jardan
Läst 273 gånger
Publicerad 2007-08-16 21:46



Bookmark and Share


  SvartaRegndroppar
Alltså jag brukar tänka att jag tycker om att vara ensam men det är som du skriver ovan att den man väljer själv är den enda sköna. För att känna sig ensam är inte skönt, det är att få vara ensam som är det.

Föll för din titel, vackert!
2007-08-16
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan