Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dömda


du såg tomheten
rörde vid den

något i rösten
närheten
öppnade det slutna

baktankars egoism
väcker ilskna orkaner
blåser oss rymdmil
ifrån varandra

kylan är inristad
i avståndet
når vi inte fram
är vi dömda

dina sår läker
mina förblöder

andas gör ont
så jag slutar




Fri vers av devilsangel
Läst 443 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-08-20 16:35



Bookmark and Share


  Lena Renman
Läsvärd idag igen, grattis!
lena
2007-08-22

    ej medlem längre
Så där ja....*ler*
2007-08-22

  Lena Renman
Hej vännen Oj så ont med dessa ord.
Andas andas och skriv mer, du skriver så vädligt bra.
Lena som vill kalla dig ordbärare.
2007-08-21

    Bodil Sandberg
Din dikt är enormt gripande... vill citera dessa ord framför allt: Kylan är inristad i avståndet...når vi inte fram är vi dömda - den kalla sanningen ...puh...tungt ...tungt...men så bra framfört!!
2007-08-21

    JJ VIP
Nej för sjutton sluta inte andas! En tung dikt skriven ur askan av hoppet...Men som vanligt bra! Mvh. JJ.
2007-08-20

    sunnanvind
Starkt,smärtsamt, ouhärdligt!
2007-08-20

    Erika H
det mjuka vackra
det hårda kalla
blandat i en vacker dikt
smärtsam, tvekande och ilsken

denna text är verkligen underbar i sin utformning
2007-08-20

  Lars Granlöf
Tänd en eld
eller åtminstone sätt på ett element
=)
2007-08-20

  Catrin
Fullständigt lysande text... älskar strofen

baktankars egoism
väcker ilskna orkaner
blåser oss rymdmil
ifrån varandra

Bokmärker och applåderar
2007-08-20

    Lindizz
Åh vilka rader.. tappar mina ord när jag försöker skriva..grymt snyggt!
2007-08-20

  prinscess VIP
berörande vackert skrivet
varmt och nära
2007-08-20

    ej medlem längre
Andas gör ont så jag slutar....oj oj oj vilka rader!!:)
En underbar skapelse!
2007-08-20

  Maria Zena Viklund
mycket vemodigt vacker

kylan är inristad
i avståndet
når vi inte fram
är vi dömda

dina sår läker
mina förblöder

gillas!
2007-08-20

  Bjarne Nordbö
Vibrerar av frustration, det gör ont att älska-ibland. Snyggt skrivet hur som helst.
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel