Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spröda toner (modern haiku)



Kärleksfull längtan
förtrogen med sin smärta

smäktande vindspel




Bunden vers (Haiku) av Night Soul Woman
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-18 19:38



Bookmark and Share


  aol
ger mej fina bilder 1000 små vindspel bär min längtan så fint
2007-08-19

    Music mind VIP
Gripande vacker längtan. Få men kraftfulla ord.
2007-08-18

  Ola Rydberg
vackert och poetiskt
2007-08-18

  Maria Zena Viklund
den här var riktigt riktig vacker, stor applåd til dig för ett väl utfört haikumästerverk!
2007-08-18

  charlotte hedendahl
Väldigt fin!
2007-08-18

  Ronny Berk
som när längtan spelar i vinden...
2007-08-18

  * Ammi *
applåd!
2007-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman