Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av min änglar

Under mina svåra dagar
är det svårt at klara sej utan,
utan en av mina änglar

dagens ängel har kunskap
är lyhörd och är insatt,
insatt i sjukvårdens fram o baksidor

hon får mej att se
hon ställer mej de svåra frågorna
hon får mej att tro,
tro att jag är på rätt väg

allting släpper när jag äntrar hennes rum
ingen mask
ingen strategi
allt är naket
hos henne är det JAG

detta rum behöver jag
detta rum är en nödvändighet
för att komma vidare för att nå över tröskeln
TAck min Ängel !




Övriga genrer av jardan
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-20 11:28



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Det är tur att det finns änglalivlinor....
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan