Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart är Emils Pappa när han behövs?

 

 

 

Hörde på radion i morse

Regeringens senaste egoistförslag får tummen ner av de som verkligen vet något om ekonomi.

Då hävdar förslagsläggaren att de flesta reminsinstanserna är för det ändå..

för det är ju ett måste att ÄGA

ÄGA bostad..

Speciellt som ung när man inte har bildat familj

pluggat färdigt

Etablerat sig på arbetsmarknaden färdigt

Hade inte det varit vettigare att uppdatera studiemedel till verkligheten så att alla kan plugga eller har råd med iaf deltids studier.

Det saknas ju kompetens gnäller de eller är det snart en klassfråga igen att få lov att plugga på högskola/universitet?

Så vart är ANTON.. Emils fader... trött vid köksbordet stirrandes stint på de fyras gäng..

Önskar så att han sa åt regeringen...

"Köpe o köpe är det enda jag hör..."

 




Övriga genrer av Nikolai Jungsin VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-20 14:22



Bookmark and Share


  ceicli
Sant!
2007-08-26

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig text! :)
2007-08-20

  Maria Zena Viklund
snyggt!!
2007-08-20

    *Zenobia*
återstår att ta hyra på en båt då..och dra...
2007-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Nikolai Jungsin
Nikolai Jungsin VIP