Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daghda spelar på sin harpa . . .



Årstiderna sakta glider fram,
hösten anländer.

Genomträngande
blickar
förstenade kroppar
löven sakta faller

ett gulbrunt hav,
vinden blåser . . .

den fuktiga jorden,
- fond av himmel och hav.

Harpans toner
tränger sig in i

de förstenade gestalterna

ögonen glimmar
vinden blåser igen




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-21 00:02



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
helt underbar, tonerna väcker till liv, applåd!
2007-08-21

  * Ammi *
hösten ja .. den sorgliga årstiden. Höstdepression är mkt vanligt. För mig är det nästan som dödens årstid, början av hösten är ju vacker, men sen faller allt liv, det blir mörkt och kallt

men jag applåderar din text som är mkt bra skriven ..
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman