Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hällre skapar jag mitt eget himmelrike här, idag genom varje andetag och tanke... Vad som kommer sen lär ju komma oavsett vad jag tror eller vill..


Livskvalitet


En djävuls tålamod
måste den ha som
vill komma till himlen

inga genvägar
leder dit
och inga därifrån





Fri vers av Gawain
Läst 298 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-08-21 17:33



Bookmark and Share


  Marreb
Glömde skriva det.. livskvalitet.. handlar inte det om en inställning man har till livet? Det är i alla fall \"importante\" att man hittar det. :-)
2007-08-21

  Marreb
Haha! *skrattar åt Agnes kommentar*
Rätt djup text du skrivit nu igen, rymmer frågor, är inte helt självklar och anar jag är skriven ur en gnutta ironi. Kan man skapa sitt eget himmelrike eller inte? Det som dök upp i min hjärna när jag läste var det Jesus sa om att himmelriket är här redan...
2007-08-21

  Agnes
Förlåt min oseriösa kommentar, men jag hörde en kul historia i ämnet för en kort tid sedan.
Den ena kom till himlen, den andre till helvetet. Efter en tid träffas de.
- Nå hur är det egentligen? Hett om öronen?
- Nä för fan. Det är lungt. Sovmorgon varje dag, frukostbuffé serveras mellan kl 9-12 och sen jobbar vi nån timme innan det är dags för en timmes rast. Därefter tar vi siesta innan kvällsevenemangen tar vid i baren kl 17. Jag brukar komma i säng frampå morgonkvisten. Men du då? Hur är det i himmelriket egentligen????
- Nja inte vad jag trodde. Det är upp varje dag i ottan, bön, lite välling och sen är det jobb och slit hela dagen 10-12 timmar i sträck, utan rast o vila. På kvällen är man så slut att man ramlar i säng.
- Men...? Hur kommer det sig?! Jag som trodde att himlen...
- Det fattas folk. Det finns ju inget folk!!!
2007-08-21

    ej medlem längre
Inte ens därifrån?? Om man skulle vantrivas där kan man inte bara ta trappan ner då?
Kanondikt!
2007-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain