Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släcker liv


tyngdfyllda andetag
illamåendets kvävning
skuld att mätta
släcker liv

syndens dryck
dränker mig i natt
en tillfällig ledsagare
tar mig hem

en stund att andas
en stund att dö




Fri vers av devilsangel
Läst 257 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-23 14:08



Bookmark and Share


    JJ VIP
Rackarn vad bra! Tyngd, djup, berättande! Jag gillar särskilt det där med tillfällig ledsagare...Vackert! Mvh. JJ.
2007-08-23

  issac.a.m
Du är ju en riktig poetissa med med säker och van språkhantering utan tvivel på förmåga att klara av tyngd..vilken kraft du visar här..en stund att andas...en stund att dö..ett kraftfullt uttryck med starka färger.. du vet vad du vill med ditt verk...
2007-08-23

  Ezo
Mycket bra. Grymt starka rader:

\"en stund att andas
en stund att dö\"
2007-08-23

    Lindizz
vet inte vännen vad jag ska säga här...du förmedlar så det berör ! Grymt bra text!
2007-08-23

    Maria Malm
Rader med mycket smärta i..berör..
2007-08-23

  Lena Renman
Hej vännen
Ja vi har alla \" en stund att andas\" och \"en stund att dö\"
Som vanligt beskriver du smärtan i det ensamma självet öppet darrande och naket och ja så väl.

Lena
2007-08-23

  Catrin
En rejäl fylla på stan som resulterar i ett inte lyckat one night stand.... vet inte alls men det är min tolkning. Hur somhelst mycket starkt och gripande berättat.
2007-08-23

    ej medlem längre
Väldigt mörk bild målar du upp här. Visst kan det kännas ibland som om döden vore en befrielse...
Jag kan dock inte se att min ängel skulle ha så drastiska åtgärder i sinnet...nej och nej!
Välskrivet och berörande text!
Bokmärker!
2007-08-23

  ÅsaLena
Jättebra! Blir berörd, illa berörd och rörd - kan det bli bättre?
2007-08-23

  Ronny Berk
en berörande text med mörknader... till synes som en tillfällig följeslagare... mellan raderna kan andas förtröstan...
2007-08-23
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel