Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läkning



morgon kall

avresa
avsked

dimman tjocknar
andefattig gryning

tomma skärvor förblöder

skalet förskjuter
ett upprivet försvar

avresa
avsked

frihetens dofter
för dig att insupa

utan kedjor




Fri vers av devilsangel
Läst 346 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-24 07:36



Bookmark and Share


  Nina V A
som att andas i kylan, molnet man släpper ifrån sig flyter ut i intet, en avresa ett avsked, dimman som sväller ut, gråzonens bristning
sparsam och avvägd, snyggt och jag gillar!!
2007-08-25

    Bodil Sandberg
Man kan verkligen känna stämningen i avskedets stund här.. frihetens dofter välva bitterljuva...enormt snyggt fångat!!!!
2007-08-24

    BetweenTheLines
koncist och avskalat,snyggt!

\"dimman tjocknar
andefattig gryning\"
2007-08-24

  Maria Zena Viklund
mycket bra text, flyter med i din läkningsprocess!
2007-08-24

  Lena Renman
Hej
Vackra ord fin rytm fördjupande upprepning och ett avsked
Applåd
lena
2007-08-24

    ej medlem längre
Jag ryser av kraften i denna text!
2007-08-24

    Erika H
utan kedjor
frihet

vackert skrivet, vemodet finns
men utan kedjor
det gillar jag

snyggt!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel