Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fängslad



blodiglar
suger gift
ur strupens livlöshet

tunga steg bär mig
i avvänjningens anda

hatar att älska dig

rena mitt begär
släck det överflödigt onda

låt mig blöda fri
i avstängda kanaler

ge mig liv att andas





Fri vers av devilsangel
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-24 15:40



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en sökandets och våndans text... så väl formulerat ... så starka känslor ...ja...
2007-08-26

  Maria Zena Viklund
stark o vacker!
2007-08-26

    Maria Malm
Där var verkligen smärta..
2007-08-24

    Bodil Sandberg
Starka känslor...\"hatar att älska dig...rena mitt begär...låt mig blöda fri\" - jag blir matt - applåder applåder!!!!!!
2007-08-24

    ej medlem längre
hatar att älska dig....den meningen säger allt! en plåga...en frustation
Snygga rader min vän!!
2007-08-24

  ÅsaLena
Smärtsamt...men bra beskrivet!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel