Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill inte förstå längre



men jag hör dig . . .


hör hur du andas
och ser . . .

*
ser

runtomkring mig
ser
dig
.

*
Du vill inte
se dig själv
längre . . .


Bedrövad!

Ändå säger spegeln
dig en sanning och
du lyssnar . .
.

Bedövad.

Hör du din puls

Livlös!

och du minns att
in i spegeln . . .


fann
Glömskan
sitt skydd.

Berövade dig
din frihet!

Ä
ngsligt!

söker du skydd
bakom spegeln
och
ler!


Bakom
intetsägande
ögon.

Jag
förstår
men vill ej
förstå.




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 412 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-08-24 17:49



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja stor sanning här
2007-08-24

  * Ammi *
rädsla ... förnekelse, beskriver du så bra här!
applåd!
2007-08-24

  Anders G
Nu blire bokmärkning!
2007-08-24

    Bodil Sandberg
det finns saker man inte vill förstå...det finns vissa svar...som man fruktar...och man värjer sig i det längsta!!!Det är mycket mycket gripande dikt som rör mig långt in i själen!!!!Bokmärker den såklart!!!!
2007-08-24

  devilsangel
jag vet vad du menar...att se fast man inte vill..förstå det man inte vill eller orkar förstå...Men vissa är bara så...ibland känns det som en ond förbannelse, något man vill slippa, men det är en gåva...Underbar text som jag sparar!
2007-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman