Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vax och honung upptäcks


Problemets rot
vaxas med knot

dras mothårs

och
utrotas.

Momentens befriande
rödaktiga irritation

smeks. . .

SeDaN! Aporna

svänger bland träden
landar på grenen
med havsutsikt!

Bikinilinjen är vaxad!

- Parnings säsong
invigas

med dopp
i havet och
lekfulla
magplask

- Håll näsan med dina
tre fingrar eller tår!

Carpe diem





Fri vers av Night Soul Woman
Läst 263 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-25 10:59



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Underbar jag blir varm
och väldigt glad av denna
2007-08-25

  DanSan
*****************************

Psssssssttttt Nalle Puh hälsar . . .
honing är gott!!!

****************************
2007-08-25

  DanSan
*****************************

Aha upplevelse fick jag här, så bikini-
linje kommer förmodligen från någon
kurvig delsträcka på Bikiniöarna. . .

Total upplevelse, vaxat och klart flyger
jag vidare Bbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
broom broom Bbzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

häller lite honung i mitt tee . .

*****************************
2007-08-25

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
befriande humor :)
2007-08-25

  Vilsen Annette-hittar vägen
Härlig!!!!
Och aj vad ont bitvis *L*
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman