Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnaden



hårda ord
kan skada djupt
bedröva förstöra
kränka förnedra

men den tyngsta förtvivlan
kan inte nås verbalt
den största fienden
är tystnaden

tomhetens blick
skär djupare än ord
någonsin kan

i tystnaden är ekot
resultatet av
ihopsamlad smärta
bilder av passerat

när inget mer finns att säga

ord som sårar
fortgår i ett omlopp
skildrar att hoppet ännu finns

när tystnaden träder in

vet man att allt är över







Fri vers av devilsangel
Läst 441 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-08-25 11:44



Bookmark and Share


    Lindizz
Kanon bra text, där du förmedlar tystnaden så de verkligen känns i själen..det gör ont, smärtsamt..
2007-08-26

  Maria Zena Viklund
och det nya kan ta sin början....vackert skrivet om tomhet o smärta!
2007-08-26

    Maria Malm
Absolut. Värst av allt är tystnad.
2007-08-26

  Havsjungfrun
sant ..och bra formulerat!..bokmärker
2007-08-25

  Lena K Nilsson VIP
Mycket bra skrivet!
2007-08-25

  aftermath
du fångar den stora smärtan och sorgen så majestätiskt här.
2007-08-25

  issac.a.m
hårda ,smärtsamma,tunga ord som berör läsaren på djupet...och det här berör mig på djupet även i tystnaden, när smärtan orkar inte prata...Du skriver så mästerligt ...
2007-08-25

    JJ VIP
\" i tystnaden är ekot, resultat av ihopsamlad smärta, bilder av passerat\" Ja så är det nog i mångt och mycket, den destruktiva tystnaden...den som bekräftar nederlaget...Allt annat går att bemöta men inte tystnaden...Må den inte drabba dig och denna dikt! APPLÅD!!! Mvh. JJ.
2007-08-25

    sunnanvind
Bra beskrivet om ett tillstånd det oxå...om än smärtsamt...kanske tystnade i sig är läkande? Bra vännen!
2007-08-25

    Bim
Smärtsamt sant,-bra skrivet.Hälsn.Bim
2007-08-25

  Lena Renman
Hej vännen

Oj tungt så tungt med denna tysnad som du fäster på papper med bravu!
Lena
2007-08-25
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel