Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svek är det som såren minns


hur du berörde mitt inre
tände himlens alla stjärnor

överlämnade godhet
utan baktankar
ren omtanke
utan skal

höll mitt mörker
med kraftens händer

en länk av kärlek
gav oss styrkan
men den slets sönder
av mina ord

ord blev vapen
i en aldrig
nödvändig strid

när tvivel präglar
en del av själen
när litenheten
blir minimal

svek är det som såren minns
blöder vid kärleks närhet

när känslor är som starkast
speglas minnen av övergivenhet
när masker av försvar
skyler min rädsla

det är då allt blir fel
det är då ord av tvivel
bränner dig

när det jag förfarat
blir en sann upplevelse

då jag förlorar dig










Fri vers av devilsangel
Läst 397 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-08-26 19:12



Bookmark and Share


  issac.a.m
Det griper tag när jag läser dina ord, de berör..fantastisk
2007-08-28

  Lena Renman
Hej vännen, läser och det gör ont, jag känner så väl igen...

\" svek är det som såren minns
blöder vid kärleks närhet\"

Lena
2007-08-26

  "Silver" VIP
Svårt för mig att kommentera; jag vet ingen som kan beskriva de här känslorna som du:


\"svek är det som såren minns
blöder vid kärleks närhet

när känslor är som starkast
speglas minnen av övergivenhet\"
2007-08-26

    sunnanvind
Oerhört starkt....tar andan ur mig och jag sitter tyst o läser om o om igen...*bokmärker* Kramar om*
2007-08-26

    JJ VIP
Förlorad kärlek, vackert! All kärlek är inte menat för evigt...den som a aldrig har mött kärleken har heller aldrig blivit sviken...på gott men mest på ont! Din dikt är på gott!!! Mvh. JJ.
2007-08-26
  > Nästa text
< Föregående

devilsangel
devilsangel