Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknaden kontra längtanden



Jag saknar vad jag aldrig hade
och plågas i den obefintliga
oändliga saknaden.

- Grimaser,

lämnar sina spår på pannan

skrämmer bort . . .

Jag längtar efter vad
som mig en gång berörde
och smekte mitt innersta.

Drömmarna skapar

återföreningens stund
den innerliga längtan inom växer

hjärtat kärleksfullt pulserar.

- Ögonen lyser upp
på ansiktet målas
glädjens rynkor
förtäljer om
fina stunder som
komma skall . . .




Fri vers av Night Soul Woman
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-28 12:30



Bookmark and Share


  stronza
mmm, här var hög mysfaktor!
hoppfullt och vackert
2007-08-28

  Carlita
ja det är märkligt det där. att man kan sakna något man aldrig haft. jag förstår mig inte på den känslan, hur kan man liksom sakna det om man aldrig riktigt haft det? men likväl vet jag exakt hur den känns, den saknaden. den är obotlig och knepig, jag fascineras oerhört över själens förmåga att erinra sig något som inte kroppen fysiskt vetat om, har berört, eller sett

o fortsättningsvis är din dikt fint drömsk och bär förhoppningar om ljuva stunder, lysande utsikter mao, fint
2007-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Night Soul Woman
Night Soul Woman