Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undran

 

När inget tycks gå åt rätt håll, ska man gå åt andra hållet då.

Eller ska man bara stå still.




Övriga genrer av kath
Läst 289 gånger
Publicerad 2005-04-11 18:26



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
hoppa jämfota. funkar alltid. alternativet är att köra tuppstilen. du vet, ett ben...
2005-04-13

  Anders P VIP
Det är viktigare att kunna ställa de rätta frågorna än att ha de rätta svaren. Här ställer du en mycket väsentlig fråga och de tankar den sätter igång kommer att förlösa mycket mera än om du hade presenterat svaret på den.
2005-04-13

  kanelen
Intressant frågeställning detta!
2005-04-11

  swimsus@gmail.com
bara döda fiskar flyter med strömmenså var en sån där fräck sak som hoppar ovanför vattnet ( är det torsk?!) och var högre än alla andra! bra skrivet!
2005-04-11

  vissla
eller chansa, gå mot rött... säg att det bara var nästan rött om nån som leker polis säger nåt...
2005-04-11

    ej medlem längre
Eller ta en annan väg?
2005-04-11
  > Nästa text
< Föregående

kath
kath