Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prognos

fantastiskt
med min prognos
ett gott liv

getost, natur och hund
dagen får ett skimmer

vackra glas och skön stol
tid som bara rinner

frihet andrum och distans
möjligheter
mej förunnas




Övriga genrer av jardan
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 13:47



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Din förmåga att se det lilla i det stora, förmedlar du fint här! Att stanna upp i stunden och känna att man har det gott! Härligt...
2007-09-04
  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan