Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titta hit alla dödansare! Hehehe . . .



Vad vore döden utan livet?


Fundera på detta i lugn och ro
emedan jag inmundigar en
kopp gott te
, skriv sedan
vad du tror att döden skulle
vara utan livet!




Övriga genrer av DanSan
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-29 20:32



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
allt behöver sin motsats..och har det säkert också.. men troligtvis överväger det ena alltid det andra..
2007-08-29

    ingvar VIP
Utan livet skulle inte döden vara,
utan livet skulle själva döden fara
bara
vara något som ej kunde vara.
Som skelett är dessa rader:
bara!
Ingvar
2007-08-29

  Jan Linderoth
Livstråkig...eller dödstråkig!! Givetvis!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

DanSan
DanSan