Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till havs, till storms du djärva...


Fixstjärna


Stort är livets hav, långa är dess stränder

Vida över dem har min farkost stävat
genom storm och stiltje
dag som natt

Till antalet många kan de hamnar räknas
vari jag ägnat uppehåll på min resa
min expedition
Dock har jag nu lämnat min sista för att segla mot fjärran
mot världar bortom det namngivna kända

bakom mig drunknar horisonten
framför mig gapar det ännu icke formgivna
absoluta orörda





Fri vers av Gawain
Läst 302 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-30 14:57



Bookmark and Share


  Håkan Tendell
Härligt avslut!

\"bakom mig drunknar horisonten
framför mig gapar det ännu icke formgivna
absoluta orörda\"
2007-09-05

  Antropofagen
Tänker på Springsteens släpp... \"this is radio nowhere, is there anybody alive out there\"
2007-08-30

    ej medlem längre
Mot nya mål, nya upptäckter och upplevelser! Så härligt ter sig dina ord för mig som är en sökare, rastlös själ och äventyrare.
Mästerligt poetar du om detta spännande som väntar!:)
2007-08-30

  Marreb
Blir sugen på att ge mig ut och resa och utforska.. :-)
2007-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain